Støttepillerne

 - Hvem er vi?
 
Bestyrelsen for Støttepillerne
(fra venstre mod højre):
_____________
 
Støttepillerne får penge ind ved salg af medlemskort. 50 kr. for et husstandsmedlemsskab, det er støttepillerne og andre frivillige der kommer rundt i lokalområdet.
Boder ved forårsfesten, der i år blev afholdt lørdag d. 30/5 & til Mausing Marked, hvor vi har  ”Møffe” med og man kan gætte vægten på grisen for et beskedent beløb, er man heldig at komme tættest på, så får man  ”Møffe” i fryseren.

Nogle af de ting Støttepillerne støtter er gavekort til forårsfesten og til til Mausing Marked giver vi et gavekort til lotterispillet på 300 kr.

I idrætsforeningen har støttepillerne støttet med penge til legeredskaber til legepladsen og godkendelsen til den, nede på stadion.
Der er givet penge til fotografering af ungdomsholdene, frugt til gymnastikafslutning, sommerferie-is til børnefodboldholdene, duge til Vinderslev Idrætsforening mm.

Der har været arrangeret et par store udflugter for ungdomsafdelingen de seneste år, det er der ikke planer om i år.

De enkelte hold, trænere & holdledere kan ansøge om et beløb til frugt, is, arrangementer mm.

Støttepillerne har gang i flere forskellige ting, der skal gavne hele idrætsforeningen, mere om dette på et senere tidspunkt.

Så tag godt imod tilbuddet om at støtte, når der sælges medlemskort, det går til et godt formål i den lokale idrætsforening.

Ved den netop overståede forårsfest, havde vi et par boder med pølser, popcorn, baconchips, slushice, kaffe & kage der var godt besøgt. Tak for hjælpen ved grillen til Solvej & Jens Pedersen.
 
 
 Formand  Næstformand  Kasserer  
Helle Krogh
Vinderslevvej 69
8620 Kjellerup
40 42 84 66
Gitte Jensen
Silkeborgvej 104 
8620 Kjellerup
28 45 39 70
 
Morten Tholstrup
Vinderslevvej 69
8620 Kjellerup
28 70 87 79
 
 
     
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vinderslev IF | Haurbakvej 8,Vinderslev, 8620 Kjellerup - Danmark | vinderslevif@gmail.com